Sistem I integruar me vakum mbledh deri ne 95% te qimeve te hequra

Makine shkurtimi mjekere
Seria 7000 • Sistemi I inegruar me vakum

 • Sistemi inovativ Lift & Trim

 • 20 mundesi gradimi per gjatesi

Shkurtoni mjekren tuaj, mustaqet dhe barsetat si dhe mbajeni te rregulluara me kete makine shkurtimi. Vakumi I tij I fuqishem kap qimet gjate prerjes duke ju ofruar nje shkurtim te qimeve pa rrumuj.


Sistemi I integruar me vakum

Jo me rremuje nga qimet e prera

Shkurto, stilo dhe perfundo pa rremuje. Me teknologjine e re te permiresuar me sistem te vakumit p 50 %me te fuqishem, i cili kap qimet e prera gjate levizjes suaj, duke ju ofruar shkurtimin e mjekres pa krijuar rrumuje dhe nje banjo te paster.

Mjeker e stiluar ne menyre te persosur

Sistemi I ri Lift & Trim

Shkurtoni qimet e ashpra nje levizje te vetme. Sistemi Lift & Trim ngren qimet ne pozicionin optimal ne menyre qe tehet dyshe te mprehte lehtesisht te shkurtojne qimet ,per nje rezultat te njetrajtshem te arritur shpejt.

Zgjidh gjatesine e deshiruar

20 mundesi te gjatesise

Zgjidh gjatesine e deshiruar per prerje, thjeshte duke rrotulluar rrotulluesin ne doreze derisa te shfaqet ne ekran gjatesia e deshiruar nga 0.5mm-10mm me 0.5 precizion. Pastaj perdorni kreherin per prerje te njetrajteshme.

Cfare ka ne kuti?

Makine shkurtimi e mjekres tuaj BT7510 vjen me:

 • Preres preciz
 • Kreher per mjekerr: 3mm
 • Kreher per detaje
 • Qese per ruajtje
 • Furce per pastrim


11 490 lekë*

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.

Krahasoni produktet tona

për modelet e tjera

Seria 7000

11 490 lekë*

BT7510/15

Bli nga GLOBE

Seria 3000

5 990 lekë*

BT3226/14

Bli nga NEPTUN Bli nga AZA

Seria 3000

3 390 lekë*

BT3206/14

Bli nga NEPTUN

Karakterisitkat kryesore

 • Sistem I integruar me vakum
 • Sistemi Ngrit & Prej
 • Sistemi per Ngrit & Prej

Sistemi per prerje

 • Tehe te dyfishta mprehese nga celiku
 • Tehet me cepa te rrumbllakosur per kontakt te bute me lekuren
 • Sistemi per Lift & Trim
 • 20 mundesi per gjatesi 0,5-10mm
 • Precizion nga 0.5mm
 • Teha mprehes te dyfishte nga celiku
 • Tehet me cepa te rrumbllakosur per kontakt te bute me lekuren
 • Sistemi Lift & Trim
 • 20 mundesi per gjatesi
 • Precizion nga 0.5mm
 • Tehet metalike nga celiku
 • Tehet me cepa te rrumbllakosur per kontakt te bute me lekuren
 • Sistemi Lift & Trim
 • 10 mundesi per gjatesie 0,5-10mm
 • Precizion nga 1mm

Perdorim I lehte

 • Pjeset shtese te lashme me uje
 • Ekran digjital
 • Tregues I baterise me 3 nivele
 • Punon me kabull ose pa kabull
 • Nuk ka nevoje per vaj
 • Pjeset shtese te lashme me uje
 • Tregues I baterise me 3 nivele
 • Punpn me ose pa kabull
 • Nuk ka nevoje per vaj
 • Doreze e pershtatshme
 • Pjeset shtese te lashme me uje
 • Tregues I baterise
 • Punon me ose pa kabull
 • Nuk ka nevoje per vaj
 • Doreze e pershtatshme

Bateria

 • Bateri Litiumi
 • Kohezgjatja: 75 min
 • Koha e Karikimit: 1 ore
 • NimH bateri
 • Kohezgjatja 60 min
 • Karikimi: 1 ore
 • NiMh bateri
 • Kohezgjatja 45min
 • Kohezgjatja per karikim 10 ore

Pjeset shtese

 • Preres preciz
 • Kreher: 3mm
 • Kreher preciz
 • Qese mbajtese
 • Furce per pastrim
 • Kreher: 3mm
 • Gese per ruajtje
 • Furce per pastrim
 • Kreher: 3mm
 • Furce per pastrim
Bli nga GLOBE Bli nga NEPTUN Bli nga AZA Bli nga NEPTUN

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.