Makine shkurtimi e qimeve te gjitha ne nje, rezistante ndaj ujit

Makine shkurtimi e qimeve te trupit
BG7025 • Sistem per kufizimin e lekures

 • Dizajn I dyanshem

 • Kreher te pershtatshem per prerje

Zgjidhja e fundit te gjitha ne nje, karakteristikat e integruara te Serise 7000 ne nje ane dhe per lekure – miqesore.sistemi I kufizimit ne anen tjeter per prerje ose rruarje te rehatshme dhe te pershtatshme ,ne cdo vend poshte qafes.


Kap dhe preje cdo qime

Sistemi I kufizimit te lekures

Sistemi per rehatine e lekures kap dhe pren qimet me gjatesi te ndryshme,pa pasur nevoje per paisje te shmfishta apo kontaktin e lekures me skajet e mprehta.Preresit dy kahesh prejn qimet me te gjata ,te cilat jane te prera nga letra metalike per nje rezultat me te mire .Fleksibiliteti I shtuar sistemit te perkufizimit e ndjek cdo kend te siperfaqes se trupit tuaj ,per dukjen precize qe ju deshironi.

Prerje dhe rruajtje

I dizajnuar ne te dy anet

Thjeshte kaloni nga prerja ne rruajtje duke ju falenderuar dizajnit efikas,nje pajisje, irritim minimal.

Preji qimet me te ashpra

Kreher te pershtatshem dhe rregullues per prerje

Preresit e integruar dhe kreheri per rregullim me 5 drejtues te gjatesise eshte I dizajnuar te ofroje me shume fuqi ,edhe per qimet me te ashpra.Per te mbajtur gjatesin e deshiruar te qimeve ose te keni nje pamje natyrale ,pershtat gjatesine e kreherve ne mes 3-11mm

Cfare ka ne kuti?

Makina juaj e shkurtimit te qimeve te trupit BG7025 vjen me:

 • Qese per ruajtjen e produktit
 • Furce per pastrim


10 790 lekë*

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.

Krahasoni produktet tona

për modelet e tjera

Seria 7000

10 790 lekë*

BG7025/15

Bli nga GLOBE

Seria 5000

7 590 lekë*

BG5020/15

Bli nga AZA

Seria 3000

4 590 lekë*

BG3010/15

Bli nga NEPTUN Bli nga AZA

Karakteristikat kryesore

 • Dizajn I dyanshem me preresin e integruar me kreher
 • Pjese shtese per shpine
 • Mbrojtje unike e lekures

Sistemi per prerje

 • Sistemi per siguri te lekures
 • 5 mundesi te gjatesise
 • Elementi per rruajtje.Mbeshtjellese metalike me dy preres
 • Elementi I integruar per prerje
 • Sistemi per rehati te lekures
 • 3 mundesi per gjatesi
 • Elementi per rruajtje: Mbeshtjellese metalike me dy preres
 • Sistem per rehatine e lekures
 • 1 mundesi per gjatesi
 • Elementi per rruajtje: Mbeshtjellese metalike me dy preres

Perdorim I lehte

 • 100% rezistent ndaj ujit
 • Perdorim pa kabllo
 • Tregues I baterise
 • Doreze e pershtatshme
 • 100% rezistent ndaj ujit
 • Perdorim pa kabllo
 • Tregues I baterise
 • Doreze e pershtatshme
 • 100% rezistent ndaj ujit
 • Perdorim pa kabllo
 • Doreze e pershtatshme

Bateria

 • 1 ore mbushje dhe 80 min perdorim
 • Bateri Litiumi
 • 1 ore mbushje dhe 60 min perdorim
 • Bateri Litiumi
 • 8 ore mbushje dhe 50min perdorim
 • NiMh bateri

Pjeset shtese te perfshira

 • Kreher te pershtatshem per 5 gjatesi nga 3 to 11mm
 • Mbajtese per karikim
 • Furce per pastrim
 • Kreher per prerje 3,5,7mm
 • Aksesor shtese per shpine (zgjatuese)
 • Furce per pastrim
 • 3 kreher per prerje 3mm
 • Furce per pastrim
Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.