Sistem inovativ per ngritjen dhe shkurtimin e qimeve per nje shkurtim te nje trajtshem

Makine shkurtimi per mjeker
ВТ3226 • Sistem I ri Ngritj/Prej

 • 20 mundesi per te arritur gjatesine e deshiruar

 • Tehet per ruajtje te lekures

Kjo makine shkurtimi mjekre me sistemin inovativ Lift & Trim , ngren dhe kap me shume qime te shtrira per nje rezultat te njetrajtshem dhe efikas.Ne kete menyre ju do te arrini mjekeren 3 ditore , pamjen me mjeker te shkurt ose te gjate te cilen e deshironi.


Mjekra me forme perfekte

Sistemi I ri Lift & Trim

Kreheri ngren dhe drejton qimet ne pozicion te pershtashme ne menyre qe tehet te arrijne shkurtim te njetrajtshme. Ky preres vjen me tehe metalike dyfish te mprehta te cilet presin me shume qime ne secilin kalim, per prerje sa me te shpejt.

Zgjidh gjatesine e deshiruar per mjekren tuaj

20 mundesi per gjateisi te deshiruar

Graduesi ju lejon te zgjidhni gjatesi nga 0.5mm deri ne 10mm, me precision 0.5.

Tehet te pershtatshme per nje lekure te bute

Cepa te rrumbullakosur

Brisqet kane cepa te rumbullakosura per kontakt sa me te bute me lekuren per te parandaluar gervishtjen dhe irritim te lekures.

Cfare ka ne kuti?

Makina juaj e shkurtimit te mjekres BT3226 vjen me:

 • Kreher per mjekerr
 • Qese per ruajtje
 • Qese per pastrim


6 490 lekë*

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.

Krahasoni produktet tona

për modelet e tjera

Seria 7000

12 290 lekë*

BT7210/15

Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE

Seria 3000

6 490 lekë*

BT3226/14

Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA

Seria 3000

3 590 lekë*

BT3206/14

Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE

Karakterisitkat kryesore

 • Sistem I integruar me vakum
 • Sistemi Ngrit & Prej
 • Sistemi per Ngrit & Prej

Sistemi per prerje

 • Tehe te dyfishta mprehese nga celiku
 • Tehet me cepa te rrumbllakosur per kontakt te bute me lekuren
 • Sistemi per Lift & Trim
 • 20 mundesi per gjatesi 0,5-10mm
 • Precizion nga 0.5mm
 • Teha mprehes te dyfishte nga celiku
 • Tehet me cepa te rrumbllakosur per kontakt te bute me lekuren
 • Sistemi Lift & Trim
 • 20 mundesi per gjatesi
 • Precizion nga 0.5mm
 • Tehet metalike nga celiku
 • Tehet me cepa te rrumbllakosur per kontakt te bute me lekuren
 • Sistemi Lift & Trim
 • 10 mundesi per gjatesie 0,5-10mm
 • Precizion nga 1mm

Perdorim I lehte

 • Pjeset shtese te lashme me uje
 • Ekran digjital
 • Tregues I baterise me 3 nivele
 • Punon me kabull ose pa kabull
 • Nuk ka nevoje per vaj
 • Pjeset shtese te lashme me uje
 • Tregues I baterise me 3 nivele
 • Punpn me ose pa kabull
 • Nuk ka nevoje per vaj
 • Doreze e pershtatshme
 • Pjeset shtese te lashme me uje
 • Tregues I baterise
 • Punon me ose pa kabull
 • Nuk ka nevoje per vaj
 • Doreze e pershtatshme

Bateria

 • Bateri Litiumi
 • Kohezgjatja: 75 min
 • Koha e Karikimit: 1 ore
 • NimH bateri
 • Kohezgjatja 60 min
 • Karikimi: 1 ore
 • NiMh bateri
 • Kohezgjatja 45min
 • Kohezgjatja per karikim 10 ore

Pjeset shtese

 • Preres preciz
 • Kreher: 3mm
 • Kreher preciz
 • Qese mbajtese
 • Furce per pastrim
 • Kreher: 3mm
 • Gese per ruajtje
 • Furce per pastrim
 • Kreher: 3mm
 • Furce per pastrim
Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.