Lehteson arritjen e mjekres 3 diteshe

Makine shkurtimi mjekere
BT3206 • Sistemi Lift & Trim

 • Pastrohet lehte

 • Perdorim me kablull ose 45 min perdorim pa kabull

Ky preres me sistemin e ri Lift & Trim ngren dhe kap qimet e shtrira per rezultate efikase dhe te njetrajtshmeefikas. Ne kete menyre ju do te arrini mjekeren 3 ditore, pamjen me mjeker te shkurt ose te gjate te cilen e deshironi.


Mjekra me forme perfekte

Sistemi inovativ Lift & Trim

Kreheri ngren dhe drejton qimet ne pozicion te pershtashme ne menyre qe tehet te arrijne shkurtim te njetrajtshme. Ky preres vjen me tehe metalike dyfish te mprehta te cilet presin me shume qime ne secilin kalim, per prerje sa me te shpejt.

Mbani te paster preresin e mjekres suaj

I lehte per tu pastruar

Zhvendosni koken ,pastrojeni lehte nen rubinet.Dhe thajeni para se ta vendosni perseri tek pajisja.

Tregues I baterise

Perdorim me kabull ose perdorim pa kabull per 45 min

Karikoni makinen tuaj te shkurtimit per 10 ore per te mundesuar 45 min perdorim pa kabull ose perdoreni ate gjate kohes se karikimit.Indikatori I baterise ne kete makine shkurtimi ju njofton per nivelin e bateris: Nivel I ulet, e harxhuar, duke u karkiuar dhe e plote.Ne kete menyre ju mund te karikoni makinen tuaj ne kohe dhe plotesisht, ne menyre qe mos te perfundoni me bateri te zbrazet ne mes te procesit te shkurtimit te mjekres.

Cfare ka ne kuti?

Preresi I mjekres tuaj BT3206 vjen me:

 • Kreher per mjeker
 • Furce per pastrim


3 590 lekë*

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.

Krahasoni produktet tona

për modelet e tjera

Seria 7000

12 290 lekë*

BT7210/15

Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE

Seria 3000

6 490 lekë*

BT3226/14

Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA

Seria 3000

3 590 lekë*

BT3206/14

Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE

Karakterisitkat kryesore

 • Sistem I integruar me vakum
 • Sistemi Ngrit & Prej
 • Sistemi per Ngrit & Prej

Sistemi per prerje

 • Tehe te dyfishta mprehese nga celiku
 • Tehet me cepa te rrumbllakosur per kontakt te bute me lekuren
 • Sistemi per Lift & Trim
 • 20 mundesi per gjatesi 0,5-10mm
 • Precizion nga 0.5mm
 • Teha mprehes te dyfishte nga celiku
 • Tehet me cepa te rrumbllakosur per kontakt te bute me lekuren
 • Sistemi Lift & Trim
 • 20 mundesi per gjatesi
 • Precizion nga 0.5mm
 • Tehet metalike nga celiku
 • Tehet me cepa te rrumbllakosur per kontakt te bute me lekuren
 • Sistemi Lift & Trim
 • 10 mundesi per gjatesie 0,5-10mm
 • Precizion nga 1mm

Perdorim I lehte

 • Pjeset shtese te lashme me uje
 • Ekran digjital
 • Tregues I baterise me 3 nivele
 • Punon me kabull ose pa kabull
 • Nuk ka nevoje per vaj
 • Pjeset shtese te lashme me uje
 • Tregues I baterise me 3 nivele
 • Punpn me ose pa kabull
 • Nuk ka nevoje per vaj
 • Doreze e pershtatshme
 • Pjeset shtese te lashme me uje
 • Tregues I baterise
 • Punon me ose pa kabull
 • Nuk ka nevoje per vaj
 • Doreze e pershtatshme

Bateria

 • Bateri Litiumi
 • Kohezgjatja: 75 min
 • Koha e Karikimit: 1 ore
 • NimH bateri
 • Kohezgjatja 60 min
 • Karikimi: 1 ore
 • NiMh bateri
 • Kohezgjatja 45min
 • Kohezgjatja per karikim 10 ore

Pjeset shtese

 • Preres preciz
 • Kreher: 3mm
 • Kreher preciz
 • Qese mbajtese
 • Furce per pastrim
 • Kreher: 3mm
 • Gese per ruajtje
 • Furce per pastrim
 • Kreher: 3mm
 • Furce per pastrim
Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.