Makine shkurtimi multifunksionale per qimet e fytyres, floket dhe trupit 14 ne 1 per stilim dhe precizion.

Makine shkurtimi multifunksionale
MG7745 • Teknologji prerese e dyfishte

 • 14 vegla per mjeker, floke dhe trup

 • Rezistente ndaj ujit

Perfeksiono stilin tend personal  me makinen e shkurtimit me precize dhe me te gjithanshem. 14 vegla profesionale ju fuqizojne te krijoni stilin tuaj unik. Shijo sakatesin maksimale me  tehe DualCut  dhe shto kontrollin me doreze gome e cila  nuk reshket.


Teknologji e prerjes se dyfishte per precizion maksimal

Dy here me shume teha

Shijoni precizion maksimal me teknologjine e prerjes se dyfishte,qe  perfshin 2 here me shume tehe.Tehet e celikta  lehtesisht  preken njeri me tjetrin  duke e mprehur njera tjetren gjate levizjes.Kjo rezulton me tehe te mprehta si ne diten e pare edhe pas 5 vitesh perdorim.

Rregulloje dhe stiloje fytyren, floket dhe trupin tend

14 vegla

Kjo makine shkurtimi qimesh me te gjitha funksionet  e pershtatshme, pren dhe stilon mjekren dhe heq qimet ne trupin tuaj. Ky produkt vjen me 14 pjese te bashkangjitura: preresi I metalte, makina per te hequr qimet e trupit, preresi I qimeve ne veshe dhe hunde,pajisja e bashkangjitur per mbrojtjen e lekures dhe 8 kombinime per mjekren, floket  dhe qimet e trupit.

Rezistent ndaj ujit per perdorim te pershtatshem dhe pastrim te lehte gjate dushit

Rezistent ndaj ujit 100%

Kjo makine shkurtimi qimesh eshte i dizajnuar qe te jete rezistent ndaj ujit ne menyre qe te jete i pershtatshem gjate perdorimit ne dush  dhe i lehte per tu pastruar.

Cfare ka ne kuti?

Preresi juaj multifunksional MG7745 vjen me:

 • Preres metalik
 • Preres metalik I detajizuar
 • Makine rroje precize
 • Preres i qimeve te hundes dhe veshit
 • Makine rroje per trup
 • Mbrojtes i bashkangjitur i lekures se trupit
 • Kreher I pershtatshem per mjeker 3-7 mm
 • 2 kreher per shtese 1, 2 mm
 • 3 kreher per floke: 9, 12, 16 mm
 • 2 kreher per trup: 3, 5 mm
 • Qese per ruajtje
 • Furce per pastrim


12 190 lekë*

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.

Krahasoni produktet tona

për modelet e tjera

Seria 7000

12 190 lekë*

MG7745/15

Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE

Seria 7000

18 390 lekë*

MG7785/20

Bli nga NEPTUN

Seria 5000

7 590 lekë*

MG5730/15

Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA

Seria 3000

4 590 lekë*

MG3730/15

Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA

Karakterisitkat kryesore

 • Prerje dy drejtimshe
 • Teha vetembrehes
 • 14 pajisje per floke, fytyre dhe trup
 • Garanci e zgjature 5 vite
 • Prerje dy drejtimshe
 • Teha vetemprehes
 • 18 pajisje per floke, fytyre dhe trup
 • Garanci e zgjatur 5 vite
 • Prerje dy drejtimshe
 • Teha vetembrehes
 • 11 pajisje per floke,fytyre dhe trup
 • Garanci e zgjature 4 vite
 • Vetemprehes, brisqet skin-friendly per shkurtim perfekt te qimeve
 • Teha vetembrehes
 • 8 vegla per mjeker dhe floke
 • Garanci e zgjature 3 vite

Lehtesishte i perdoreshem

 • 100% rezistues ndaj ujit
 • Doreze jo e rreshqitshem
 • Nuk nevojitet vaj
 • 100% rezistent ndaj ujit
 • Doreze jo e rreshqitshem
 • Nuk nevojitet vaj
 • 100% rezistues ndaj ujit
 • Doreze jo e rreshqitshem
 • Nuk nevojitet vaj
 • Pjeset shtese te lashme me uje
 • Nuk nevojitet vaj

Bateria

 • Bateri litiumi
 • Per perdorim pa kabllo deri ne 120min
 • Per 60 min mbushje e plote
 • Bateri litiumi
 • Perdorim pa kabllo deri ne 5 ore
 • Per 120 min mbushje e plote
 • NimH bateri
 • Per perdorim pa kabllo deri ne 80min
 • Per 16 ore mbushje e plote
 • NiMh bateri
 • Per perdorim pa kabllo deri ne 60min
 • Per 16 ore mbushje e plote

Aksesoret e perfishire

 • Preres metalike
 • Preres metalik te detalizuar
 • Preres I qimeve preciz
 • Preres I qimieve te hundes dhe vesheve
 • Preres I qimeve te trupit
 • Pjese te bashkangjitura per mbrojtjen e lekures se trupit
 • Kreher per rregullimin e mjekrres 3-7 mm
 • 2 kreher per qime te ashpra: 1, 2 mm
 • 3 kreher per floke: 9, 12, 16 mm
 • 2 kreher per qime te trupit: 3, 5 mm
 • Qese mbajtese
 • Furce per pastrim
 • Preres metalike
 • Preres metalik per detaje
 • Preres I qimeve preciz
 • Preres I qimieve te hundes dhe vesheve
 • Kreeher I gjere per shkurtimin e flokeve
 • Preres I qimeve te trupit
 • Pjese te bashkangjitura per mbrojtjen e lekures se trupit
 • Kreher per rregullimin e mjekrres 3-7 mm
 • 2 kreher per qime te ashpra: 1, 2 mm
 • 4 kreher per floke: 4, 9, 12, 16 mm
 • 2 kreher per qethjen e flokeve (majtas dhe djathtas)
 • 2 kreher per qime te trupit: 3, 5 mm
 • Qese per ruajtjen e produktit
 • Furce per pastrim
 • Preres metalike
 • Preres metalik te detalizuar
 • Preres I qimeve preciz
 • Preres I qimieve te hundes dhe vesheve
 • Kreher per rregullimin e mjekrres 3-7 mm
 • 2 kreher per qime te ashpra: 1, 2 mm
 • 3 kreher per floke: 9, 12, 16 mm
 • 1 kreher per qime te trupit: 3 mm
 • Qese mbajtese
 • Furce per pastrim
 • Preres metalike
 • Preres I qimieve te hundes dhe vesheve
 • Kreher per rregullimin e mjekrres 3-7 mm
 • 3 kreher per floke: 9, 12, 16 mm
 • 2 kreher per qime te ashpra: 1, 2 mm
 • Qese mbajtese
 • Furce per pastrim
Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga NEPTUN Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA Bli nga NEPTUN Bli nga GLOBE Bli nga AZA

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.